2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Yaklaşan Düğününüz İçin Son Dakika Önerileri !!!

Örneğin son dakika düğünde benim satın aldığım ayakkabının ikisi de kutuyu açınca sağ çıktı.   düğün sonrası ayakkabı dükkanına gidip ortalığı birbirine kattım. Şaka değil gerçekten ama ben   hak ettiklerini düşünüyorum  fikrinizi yoruma yazabilirsiniz .

arkadaşlar düğün salonuna yazlık bir ayakkabıyla son dakikada girmek insanın canını çok fazla sıkıyor.

Aylar öncesinden hazırlanmaya başlasanız da, her şey mükemmel olsun diye prova üstüne prova yapsanız da her zaman unutulan bir şeyler olur. Düğününüzün kusursuz olması için deneyimli ve uzman kişilerden alacağınız yardımlar ve basit birkaç öneri ile hayallerinizdeki kusursuz düğünü yapabilirsiniz.

İşte sizin için derlediğimiz ve kusursuz bir düğün için yapılacaklar!

Her Şeyi Listeleyin

Bir not defteri edinerek yapılanlar ve yapılacak olanları listeleyin. Bu defteri birkaç bölüme ayırarak her bölümle ilgili aklınıza gelenleri yazın. Hatta not defterinizi her zaman yanınızda taşıyın; böylece her zaman aklınıza gelen şeyleri not edebilirsiniz.

Günlük yaşamda size ilham kaynağı olabilecek her şeyi not edin; daha önce düğün yapanların düğün önerileri ve kaçındıkları şeyler varsa bunları da mutlaka ekleyin. Çünkü düğün herkesin bir kez yaptığı bir şey olduğu tecrübelerini kullanabilecekleri ikinci bir fırsatları pek olmaz; siz en iyisi onların fikirlerini dinleyerek kendinize bir yol çizin.

Mutluluğunuzu Bozacak Şeyleri Bir Kenara Bırakın

Düğün yaklaştıkça heyecan artar ve insanın içini tarifsiz bir mutluluk kaplar. Ancak düğünün yaklaşması da diğer taraftan gerginlik yaratır. Mutluluğunuzu bozacak birtakım şeylerle karşılaşabilirsiniz; ancak bunları mümkün olduğu kadar bir kenara bırakmaya çalışın. Unutmayın; o gün sizin en mutlu gününüz olacak ve siz hiçbir şeyin bunu bozmasına izin vermeyin.

Birtakım aksiliklerin yaşanması doğaldır; örneğin gelinliğiniz istediğiniz gibi olmayabilir, düğün mekanınız hayal ettiğiniz gibi olmayabilir ya da siparişleriniz yetişmeyebilir. Bunlar herkesin başına gelebilecek sıkıntılardır ve bunlara üzülmek yerine çözüm önerileri üretmeye çalışın.

Her Zaman Bir “B” Planınız Olsun

En çok önem verdiğiniz detaylar ve konular neyse onlarla ilgili “B” planları yapın. Karşılaşılabilecek herhangi bir olumsuzlukta devreye girecek bu yedek planlar sayesinde hiçbir şey düğününüzün güzelliğiniz bozamaz. Ben mükemmel bir düğün istiyorum diyorsanız yedek planlara ihtiyacınız var. Örneğin düğün için yedek bir ayakkabınız, makyaj ürünleriniz ve saç spreyiniz yanınızda olsun. Olur da bir aksilik çıkarsa bu yedeklerle eğlenceye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Tüm Kararları Birlikte Alın

Ailenizle ve müstakbel eşinizle ortak hareket edin, her zaman fikir alışverişi yapın. Böylece düğün günü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Ne kadar hevesli, pozitif ve ılımlı olursanız o kadar güzel karşılık alacağınızı unutmayın.

kategoriler:   Bütün Yazılar, düğün etkinlikleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com