2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

İlginç Düğünler

İlginç Düğünler

Geçmişten geleceğe yapılan düğünler dünyanın her bölgesinde genellikle benzer yöntemlerle yapılagelir.

Bazı çiftler fark yaratmak için bu benzer yöntemlerden farklı düğünlere imza atarlar. Dünyanın her tarafında değişik, şaşırtıcı bazılarına göre “saçma sapan” gelebilecek değişiklikte düğünlere  yapmayı tercih eden çiftler her zaman olmakta ve şüphesiz gelecekte de olacaktır. Başta ay olmak üzere dünya dışında bulunan yıldızlarda düğün yapma fikri şimdiden geliştirilmektedir.

Örneğin mars gezegenine seyahat söz konusu olunca kalbur üstü dünyalı evlilik adaylarının evlilik törenlerini bu yıldızda yapmak için sıraya girecekleri şimdiden öngörülebilir. Malum, birçok kişinin uzaydan arsa satın almışlığı bulunuyor.

Bazıları Mesleklerine Göre Düğün Seçiyor

Birbirlerine aşık olup evlenmeye karar veren çiftin kazı yaptıkları Tümülüsün içinde bulunan Roma mezar odasında mezar sakinlerinin huzurunda bir ömür mutluluk için yemin ettiği düğün bu türün en çarpıcı örneği olmaya adaydır.

 

küçük bir hatırlatma Sinem kobal ve Kenan İmirzalıoğlu için hazırladığımız düğün slaytımızı izlediniz mi ?
Sizde anasayfamızı ziyaret ederek bu gibi YÜZLERCE FARKLI  düğün slaytını izleyip bir tane sipariş verebilirsiniz.  ANASAYFA İÇİN TIKLA

 

İskoçya’da gelin, düğünden bir gün önce aile büyüklerinin ortalarında oturuyor ve geniş bir leğenin içinde onlara sıra ile ayaklarını yıkatıyor. Bu gelenek evlenen çiftin mutlulukları yolunu açıyor ve uzun sürecek mutluluklarını belirliyor.

Evliliğin refah içinde sürebilmesi evlilik yaşamı boyunca sıkıntı çekilmemesi için düğün sırasında gelinin ayakkabılarının içine bozuk para konuyor. Bu para zenginliğin ilk belirtisi sayılıyor.

Kültüre Etkiler de Düğün Konseptini Etkiliyor

Bu tür değişik örf ve adetlerin yanı sıra bazı tuhaf evlilik kutlamaları yeni çiftler tarafından icat ediliyor. Bunlara birkaç örnek vermemiz gerekirse: dalgıç olan evlilik adayı çift Bodrum’da bir çadır kurup üç gün üç gece suya girip su altında dans ederek  bu işlemi defalarca tekrar ediyor.

Örf ve adetlerine bağlı ülkelerden biri olan Pakistan’da kız istemeye giden damat öncelikle  hakaret ve onur kırıcı bir dizi işlemden geçiyor. Haddinden fazla aşağılanan damat tüm bu işlemlerden kızmadan ve kızarmadan çıkarsa evlenmeye hak kazanıyor gelini sırtına bindiriyor.

Geçtiğimiz günlerde tenis sporcusu bir çift, düğün töreni sırasında her fırsatta gelinlik ve damatlıkları ile terleyene dek tenis oynuyorlar. Her seferinde berabere kalan çift tenis raketlerinin ve toplarının arasında davetlilerin tebriklerini kabul ediyor ve her davetliye birer çift raket ve tenis topu hediye ediyor.

kategoriler:   Bütün Yazılar, Düğün fikirleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com