2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Düğünde Çanta Kullanmalı Mı Kullanmamalı Mısınız?

Düğünde Çanta Kullanmalı Mı Kullanmamalı Mısınız?

Düğün günü yaklaşırken kıyafet konusunda etoller bile düşünülürken gelin çantaları geri plana atılır. Nedendir bilinmez, gelinlerin çanta kullanmaları sanki ayıpmış gibi tercih edilmez. Çantaları ya bir başkası taşır, ya da gelinin kıyafetine uymadığı için ortada görülmez.

Oysa çanta seçiminde de birbirinden şık alternatifler bulunur ve gelinin bir çantasının olması mutlaka gereklidir. Ancak bohça şeklinde olan çantaların tercih edilmemesi gerektiğini asla unutmamalısınız. Çünkü gelinliğinizin bütün ihtişamını bir anda söndürebilir. Düğünlerin en önemli aksesuarlarından olan ve ayakkabılarla uyum içinde tercih edilen gelin çantası modelleri içine gerekli ihtiyaçların sığacağı küçüklükte olmalıdır.

Herkes için farklı bir beğeniye yönelik olan gelin çantası modelleri, gelinliğinizin temasına en uygun seçeneklerle her gelinliğe uygun olarak bulunabilir.

Gelin Çantasında Neler Olmalı?

Gelin çantasında gelinin cep telefonu, kimliği, makyaj malzemelerinden en gerekli olanları, bir miktar para ve diğer gerekli eşyalar olabilir.

Küçük bir ayna, mendil ve belki de atıştırmalık birkaç kuru meyve de tercih edebilirsiniz. Gelin çantasını gereksiz ürünlerle doldurmanıza gerek yoktur. Sadece acil ve gerekli ürünleri tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Kalp şeklinde ya da el yapımı gelin çantası da bulabilirsiniz. Ancak bunları özel olarak yaptırmanız gerekeceğinden son güne bırakmamanız uygun olur.

Gelin Çantası Nasıl Olmalı?

Bazı süslemeler çantayı ağırlaştıracağı için, aşırı süsleme detayından uzak durmanız gerekmektedir.

Şık ve sade bir çanta işinizi görecektir. Ancak açıp kaparken dikkat etmeniz gereken en önemli detay, güvenli olmasıdır. Çantanızın içindeki birçok ürünün düşmemesi için fermuarını ya da klipslerini kontrol ederek satın almalısınız.

Portföy tipi çantalarda güvenlik açısından başarılı bir klipsleme yöntemi olmalıdır. Bu nedenle dikkat edilmesi gerekmektedir.

Kumaş Çanta Seçenekleri

Bazı gelin çantalarının kumaştan yapılmış olduğu da bilinir ancak bu çantalar pek tercih edilmez. Dantel gibi görünen çanta modelleri, kullanışsız ve güvenliksizdir.

Çanta kullanımında seçim yaparken portföy modelleri kullanabilirsiniz ve istediğiniz zaman çantanızı yanınızda taşıyabilirsiniz. Birbirinden şık çanta modellerini ayakkabılarınızla takım olarak satın alabilirsiniz ya da el yapımı düğün ürünleri yapan kişilere yaptırabilirsiniz.

 

kategoriler:   Gelinlik güzellik ve aksesuar

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com