2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

dugunslayti.net anasayfa özel tasarım düğün slaytları

Merhaba arkadaşlar vermiş olduğumuz hizmet olarak özel tasarım düğün slaytı yapan firmalar  arasında bu şekil bir hizmeti veren tek firmayız.

Bunu gururla söylüyoruz zira bu şekilde bir hizmet şablonların dışına çıkacak kadar bir bilgi ve deneyim gerektirmekte.

uzun araştırmalar sonucu uygun eklentiler bir araya getirilerek yapılmaktadır.

 

Düğün slaytının  sadece fotoğraflardan oluştuğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.  düğün slaytı video parçalarında oluşturulabilmektedir. aşağıda gördüğünüz çalışma düğün öncesi damadın dostlarının çifte temennilerini içeren bir çalışma olup tamamen bize ait olan bir şablondur. Başka hiç bir yerde göremeyeceğiniz özel bir çalışmadır. zaman içinde bu çalışma geliştirilerek bir alttaki şekle bürünmüştür.  Düğün sahibinin talebi ile insanların dikkatini toplamak için başa geri sayım eklenmiştir.

 

Bu çalışma yine aynı şekilde slaytın akabinde  dostların temenilerinin birleşmesi ile oluşturulmaktadır. üstekinden farklı olarak tam ekran ışık parlamaları üstüne eklenmiştir.

Bu çalışmada slayt içine organik akış bozulmadan 2 video parçası eklenmiş olup zaman akışı biraz daha iyi olabilecek bir çalışmadır. Her zaman kendini geliştiren firmamız bu gibi çalışmalarda bir sonraki işte daha iyisi olacağını garanti etmektedir. Bu gibi sorunların temel nedeni müşterileri 1 yada 2 gün gübü sürede ürünü yetiştirmek zorunda kalmamızdır.   siz bir sorun görmeye bilrsiniz ama biz görürüz 🙂

slaytlarında hikaye olsun isteyen müşterilerimize bir çok olasılık sunun firmamız opsiyonel kısmında bulunan ve sadece yazı içeren eklentilerle slaytlarını hikayeleştirebilmektedir. Bu gibi çalışmaları müşterilerimiz internetten izlediği başka videoların başını kendi slaytında olmasını talep ederek  hikaye kısmında isim veya özel bir tarih gibi bir yazı yoksa o videodan koparıp slayta monte ettiğimizde çok defa olmuştur.

Anlayacağınız firmamız siz müşterilerimize her türlü hizmeti sıfırdan üretme gerekse bile yapabilmekte fakat bunun için zamana ihtiyaç vardır. Melesef birşeyi en baştan üretmek okadar kolay değildir. Sizde kabul edersinizki bir film yapımı yıllar sürmekte ve yapımda ve yayında 🙂  binlerce kişi çalışmaktadır. Sadece 100 dk lık bir film için 🙂  Müşterilerimizin bize bu konuda anlayışlı olmasını beklemekteyiz kısa sürede yapabileceğimiz işler hakkında da  telefon ile iletişim kurmasını tavsiye etmekteyiz. Her şey olur Ama kaliteden ödün vermek gerekebilir.

 

Bu çalışmada müşteri evlenme teklifini slayt sonuna eklettirmiş  fotoğrafları çok olduğu için  hikayeleştirilmiş bir şekilde çocukluk fotoğraflarını opsiyonel vintage frame dediğimiz eski flim çerçevesi içinde 12 fotoğraflık ön ek bir slayt başlangıcı oluşturlumasını taleb etmiştir.  şimdi daha güzel görünen eski çerçevelerimiz mevcuttur. site opsiyonel kısmını ziyaret ediniz.

 

 

 

 

 

 

Slaytımız hikayeli olsun diyerek başına eklee yaptık  basit bir çalışma ana tercih ediliyor

 

 

 

 

 

 

 

Türk hava yolları için yaptığımız video önü küçük bir ek  bayağı güzel oldu

 

 

kategoriler:   Bütün Yazılar, Doğum günü slaytı, düğün etkinlikleri, Düğün fikirleri, Düğün slaytları, Evlenme teklifi, Özel çalışmalar, Özel günler

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com