2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

düğün slaytı düğün slaytı nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar bugün size düğün slaytı nasıl yapılır bunun hakkında bilgi vereceğim. insanlar bizim yaptığımız işi pek anlamadıkları için bazen  iletişim kurmakta zorluk çektiğimiz oluyor. Yaptığımız işi size  biraz anlatmak istiyorum.

  • Biz bu işe nasıl başladınız ?
  • Özel bir eğitiminiz var mı ?
  • Ne kadar vaktiniz alıyor ki ?
  • Fotoğrafları sürükle at yapmıyor musunuz ?

gibi bazı sorular ile karşılaşıyoruz.

 

öncelikle düzenli olarak www.videohive.net gibi sitelerden geceli gündüzlü sizin için en güzel slaytları takip edip       en iyi slaytları satın alıyoruz.  tane 32$ – 40$

neden satın alıyoruz çünkü internete  düşmüş korsan şablonlar çok eski yada

bedava olanlar basit yapıdadır. Hatta bedava olanlar photo gallery değil slideshow’dur. Yani herhangi bir teması olmayan sadece  geçiş efekti olan slaytlardır. Kimsenin işine yaramaz.

Güzel bi çalışma yapan insanda yaptığı şablondan para kazanacağını hissettiği anda onu paraya çevirir bedavaya vermez 🙂

Genelde korsan dediğimiz bazı insanlar   bu çalışmaları sitelerinde  paylaşır ama distribütör site  bunu hızlıca bir kaç gün içinde hemen barındırıcılardan yasal yollarla sildirir. yani velhasıl işe yarar bir şablonu bulmanız internette çok zordur. genelde hepsi fake ve bilgisayarınız virüs yaymak için kullanılan sitelerdir bilgisayarınız zombi pc’ ye dönüşür. zombi pc  için bakınız google

Eğitime gelince     Bir resim için photoshop neyse bir film içinde sony vegas,  after effects,  maya gibi programları onlardır .  Eğer bir vesikalık fotoğraf çekeceğim diye evde kendi fotoğrafınızı photoshoplayıp bastırıyorsanız, kendi  fotoğraflarınızdan da  düğün slaytı yaptırabilirsiniz demektir.

Ayrıca evlenecek çiftlerinde düğüne 1 hafta 2 hafta kala bu eğitimi alacak ne zamanı ne de ruh hali vardır.

Vakte gelince her  çerçeve her fotoya tak diye uysa iskambil kağıdı gibi dağıtır koyarız ama en boy oranı her zaman tutmaz. Kimi diktir kimi yatay bunları kontrol ederiz.

Ayrıca  tabiri caizse  yaptığınız işi gözü kapalı yapmak zorundasınızdır. Çünkü ne çıktığını bilemezsiniz. Çıkan filmi görebilmeniz için bilgisayarlarımız 5 ila 10 saat arası filmi çekmeli ve sonucu görerek, hatalarımızı gerekirse not alarak düzelte işlemleri yaparız. siz fotoğrafı koyarken sadece bir karede ön izleme yapabilirsiniz ama filmin 5000 karesini görmeniz için illaki filmi 5 saat sonra ön izleme yapabilirsiniz.

Desteklemeyen formatlar olur bunları çeviririz. Hatta bazen o kadar sıkılırız ki kafayı yiyecek kadar anlatamam size  Bazı resimlerdeki çerçeveleri silmekle uğraşırız. Çerçeve içinde çerçeve çok iyi durmaz. Matematik gibi kronolojik sırayı bozmadan bazı ufak yer değiştirmeleri yaparak en boy oranına uygun yerleştireme yapmaya çalışırız. Bazen hatalı fotoğrafları photoshoplarız. Kalitesi çok kötü olan fotoğrafları düzeltmeye çalışırız falanda filan taki slaytı kendimiz beğenene kadar.

Daha tabi seste var  sizin seçtiğiniz ses ile slaytın süresi aynımı ? değil.

tabii ona göre sesi ya uzatırız nakarattan keserek  2 dk lık bir parçayı 15 dk lık bile yapabiliriz. Ve şarkıyı slayt sonunda lak diye kesemezsiniz. Ses yavaş yavaş gitmelidir. şarkı forteye geldiğinde siz slaytı bitirirseniz oda olmaz ve hasıl seste ayrı bir dert her şeyi bilen bir insan bile bir slayt ile 1 saat en az uğraşmak zorundadır. (süper bilgisayarlar ile ) bu çoğu zaman daha uzun sürüyor.   Müşteri slaytta hata var dedi. ne olacak

oluyor da  çok defa baby yerine bayb yazmışım  ayn işlemler bir daha baştan  bir  slaytta ortalama 5000 kare vardır saniyede 30 frameden hesapla bilgisyar tek tek photoshoplar her fotoyu bu yüzden saatler sürer bu işlem.

film 300 400 mb tır internete yüklemek bile 2 saat sürer.

bitti mi bitmedi en önemlisi bu slaytlar için  bir grafik kartı yüksek bilgisayara ihtiyacınız vardır. Oyun neyse  filmde odur. öle her alelade bir bilgisayar ile film çekme işlemi yapamazsınız. Bizde macbook pro vardı eskiden  şimdi asus rog g751 kullanıyoruz.  nvidia 970m ekran kartı var o bile bir slaytı 3 saatte render ediyor hepsi değil tabii üzeri cold heat  efekti olan şablonlarla oluyor. bilgisayarımız  2500$ fiyat ile satılmaktadır. Buda bizim en önemli sermayemizdir.

kısacası normal hayatta olduğu gibi bir sandalyeye ihtiyacın varsa gidip marangoz malzemeleri, makineleri almak  yerine sandalye almak daha mantıklıdır. biz sadece sürümden kazanıyoruz.

şablon fiyatına hizmet veriyoruz saygılar 

 

 

 

 

kategoriler:   Bütün Yazılar, Düğün slaytları

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com