2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Düğün için Catering Seçimi

Düğün için Catering Seçimi

Düğünündeki ikramları ne şekilde yapacağınıza karar vermek için catering firmaları listesi yaparak, tadım aktiviteleriyle kararınızı netleştirebilirsiniz.

Ülkemizde yeni yeni oturan organizasyon firmalarından catering işini üstlenenler, bu işi evden yapan ev kadınlarından ya da catering firmalarından ürünleri temin etmektedir. Oysa önemli olan sunduğunuz yiyeceklerin lezzetli olmaları ve görsel açıdan da şık görünmeleridir.

Bu işi nasıl yürütmeniz gerektiğini bilmiyorsanız, oldukça pratik bir şekilde sıralamaya sokacağınız firmalardan randevu alabilirsiniz.

Kendinize Liste Yapın

Kendinize liste yapın ve düğün mekanınıza yakın olan catering firmalarını seçin. Tatlı ikramlar ya da yemek seçenekleri için farklı tercihler yapabilirsiniz. Ancak hepsi için mutlaka profesyonel bir destek almanız gerekecektir.

İkramları tatmaya aç karnına gidin ve hepsinden tadım yapmadan geri gelmeyin. Birçok farklı seçenek sunan firmalar size ikramlarınız için özel seçenekler yaratabilir. Kişiye özel yemek ve mezelerle birlikte butik kurabiyeler ve düğün ikramları konusunda hizmet veren birçok kişi ve kurumla iletişim imkanı bulunmaktadır.

Düğününüzde damaklarda da unutulmaz anılar bırakmak isterseniz, mekanınız için yakın konumda bulunan firmalara giderek tadım sonrası ikramlarla karar verebilirsiniz.

Ne Sunacağınıza Karar Verin

Alternatifleri azaltmak için ihtiyacınız olan her detayı özenle eleyin. Mesela yemekli bir ikram yapıyorsanız, sıcaklar, soğuklar, çorbalar gibi detayları es geçerek, şık bir tabak hazırlatabilirsiniz.

Et ya da beyaz et ikramları, mezeler ve tatlı ikramlar arasından seçtiğiniz sıralamaları ikramlarınıza dahil edebilirsiniz. Tabi en pratik seçenek, açık büfe ikramlar olacaktır. Açık büfe ikramlar sayesinde, daha hoş bir parti havası yaşayabilirsiniz.

Düğününüz İçkili Mi İçkisiz Mi Olacak?

Masrafları iki katına çıkacak olan alkol ikramları konusunda da kararınızı net bir şekilde vermeniz gerekir.

Alkollü mü yoksa alkolsüz mü ikramlarınızı sunacağınıza karar verdikten sonra, bu ürünlerin ne şekilde temin edileceğini ve mekanda ikram edilip edilmeyeceğini öğrenebilirsiniz. Alkollü ikram yapılan mekanlarda, ücrete dahil edilen bu ikramların bütçenizi zorlayıp zorlamasını inceleyebilirsiniz.

Düğün salonunuz ya da mekanınız için en uygun olan düğün ikramı seçenekleri için yakınlarınızın da fikrini alabilirsiniz.

kategoriler:   Düğün fikirleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com