2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Plajda Evlenenler için Gelinlik Seçimi

Plajda Evlenenler için Gelinlik Seçimi

Plajda evlenmek isteyen çiftler için ayakkabı ve gelinlik seçimi oldukça önemlidir. Gelinlikle birlikte ayakkabıların da seçilmesi, kumsal alanda kolay bir şekilde hareket edebilmek için önemlidir.

Yurtdışında birçok gelin ve damat, hatta konuklar çıplak ayaklarla evlenmeyi tercih ederler. Tabi kumsal alandan çıkınca kıyafetinize uygun gelin ayakkabısını seçebilirsiniz. Ancak plaj ve kumsal konsepti söz konusuysa, biraz daha rahat gelinlikler tercih edilebilir. Elbise şeklinde olan gelinlikler bu konsept için iyi bir seçim olabilir.

Bazı gelin adayları, kısa gelinlikleri tercih eder ve daha marjinal bir plaj düğünü konsepti uygulanır.

Gelin ve Arkadaşları

Gelin ve nedimelerinin düğünlerde peri kızları gibi görünmesi ortamı daha da renkli bir hale getirir. Bu konseptte farklı doğal temalar tercih edilerek kıyafetlerde bir aynılık sağlanabilir.
 

küçük bir hatırlatma Sinem kobal ve Kenan İmirzalıoğlu için hazırladığımız düğün slaytımızı izlediniz mi ?
Sizde anasayfamızı ziyaret ederek bu gibi YÜZLERCE FARKLI  düğün slaytını izleyip bir tane sipariş verebilirsiniz.  ANASAYFA İÇİN TIKLA

 

Damat adaylarının da aynı şekilde tasarlanan kıyafetleriyle, nedime ve sağdıçlar ortama şenlik havası katabilir. Diğer konuklar için de tercih edilecek olan kıyafet şartlarını da getirebilirsiniz. Mesela herkesin beyaz giyinmesi ya da pembe giyinmeleri gibi birçok konu hakkında değişik bir konsept yaratabilirsiniz.

Açık mekanlarda düğün söz konusu olduğunda, plaj düğünü konsepti ya da kır düğünü konsepti gibi başlıklardan yola çıkarak kolay bir şekilde düğünü planlayabilirsiniz.

 

 

Açık Havada Düğünün Dezavantajları Neler Olabilir?

Açık havada evlenmek istediğinizde en büyük engel hava durumudur. Hava durumunun olumsuz olması konusunda emin değilseniz, sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekmektedir.

Birçok farklı mekanda yapılan düğünler, yaz ve kış aylarında tercih edilen konseptlere göre belirlenmektedir. Hava şartları dışında, davetsiz misafirlere hazırlıklı olabilir, tanımadığınız kişilerin düğününüze katıldığını fark edebilirsiniz.

Ayrıca yaz aylarında havanın sıcak olması da yağmurlu ya da rüzgarlı olması gibi olumsuzdur. Çünkü yaz aylarında sıcaklık nedeniyle terleme, makyajın ve saçın bozulması gibi birçok farklı dezavantaj olabilir.

Plaj Düğününü Ucuza Getirmek Mümkün

Plaj düğününü daha ekonomik bir hale getirmeniz mümkün olmaktadır. Birkaç süslemeyle, akşamüstünüzü evlenerek değerlendirebilirsiniz.

Özellikle öncelikle küçük bir nikah, ardından da düğün yapmak isteyenler için eğlenceli bir çözüm olan plajda evlenmek sizin için de iyi bir fikir olabilir.

 

kategoriler:   Bütün Yazılar, Düğün fikirleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com