2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Plajda Düğün Nasıl Olur?

Plajda Düğün Nasıl Olur?

Güney Amerika ülkelerine özgü bir tema gibi görünse de, ülkemizde plajda düğün konusunda oldukça uygun mekanlar bulunabiliyor.

Özellikle sayfiye alanlarında birbirinden güzel plaj düğünleri gerçekleştirmek ve sabaha kadar bu eğlenceyi sürdürürken, bütün belde sakinlerini düğüne katmak mümkün olabiliyor. Plaj düğünleri için bu alanda deneyimli bir mekan söz konusu değilse en iyi çözüm bir organizasyon firmasından destek almaktadır.

Mekanların süslenmesi ve konuklara uygun olarak hazırlanması için yapacağınız düğün organizasyonunuz belirli bir alan içinde sınırlanması gerekeceğinden, mekan ya da işletmeyle görüşerek gerekirse yandaki mekanları da düğün alanınıza dahil etmeniz gerekebilir.

Plaj Düğününde Ne Giyilir?

Plaj düğününde konsepte uygun bir gelinlik modeli seçebileceğiniz gibi, özellikle sade ve Helen stili modeller tercih edilebilir.

Ayakkabı olarak da kumlara basacağınız için şık sandaletler tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık ayakkabı modelleri arasından tercih edeceğiniz gelinliğe uygun sandaletleri el yapımı olarak da yaptırabilirsiniz.

Plaj düğünlerinde tercih edeceğiniz ikramları da temanızın renklerin uygun olarak tercih edebilirsiniz.

Düğün Maliyetinizi Düşürebilirsiniz

Yemekli ikramlarla daha pratik bir şekilde kullanabileceğiniz plaj konsepti daha doğal hale getirilerek kendin yap mangallar, renkli ikramlar ve canlı müzik seçenekleriyle her zaman aktif bir düğün planlayabilirsiniz.

Tabi mekan çok rüzgarlı bir alanda yer alıyorsa, bunun için gerekli önlemleri de almanız gerekecektir. Aksi halde denize doğru bir uçuşla ikramlarınız ve süslemeleriniz uçuşa geçebilir. Bu nedenle mekan seçiminde tüm şartlara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yaz Sıcaklarını Serinleten Detaylar

Küçük buzluklar yaratarak ikramlarınızın soğuk kalmasını sağlayan seçenekler yaratılabilir. Düğün konusunda profesyonel olarak destek veren organizasyon firmalardan destek alabilirsiniz.

Bunun sebebi, tüm detayların iyi bir şekilde düşünülmesi ve kısa sürede oluşacak sorunlara en iyi çözümlerin üretilmesi olacaktır. Birbirinden farklı düğün temaları ortaya çıkaran organizatör firmalar, nerede isterseniz orada bir düğün planlamanızı sağlamaktadır.

Düğün için akşam 7’den sonra bir zaman dilimini ayarlamanız iyi olacaktır. Daha erken saatlerde çok çabuk terlemek söz konusu olduğundan her zaman serinletici bir vantilatör detayını da hesaba katmanız görsel açıdan ve kullanışlılık açısından önemli olacaktır.

kategoriler:   Düğün fikirleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com