2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Düğün Klişeleri

Düğün Klişeleri

Asırlardır süregelen düğünler bazen insanların hoşuna gitmeyen detaylara sahne olabiliyor. Özellikle yeni nesil düğünlerde, birçok düğün klişesi  istenmese de, eskilerin baskıları sonucu ya da kısa günün karı olsun diye birçok klişe konuşulur. Bu klişelerden bazılarını sizin için topladık ve hatırınıza gelmesini sağladık.

 

küçük bir hatırlatma Sinem kobal ve Kenan İmirzalıoğlu için hazırladığımız düğün slaytımızı izlediniz mi ?
Sizde anasayfamızı ziyaret ederek bu gibi YÜZLERCE FARKLI  düğün slaytını izleyip bir tane sipariş verebilirsiniz.  ANASAYFA İÇİN TIKLA

 

  1. Fotoğrafçı Yerine Yetenekli Arkadaş Tercih Etmek

Özellikle son yıllarda tercih edilen bu klişe, aslında yıllardır bilinen bir konudur. İyi fotoğraf çektiği düşünülen arkadaşların görevlendirilip, profesyonel bir düğün fotoğrafının tercih edilmemesi daha sonra üzücü sonuçlarla karşılaşmanıza neden olur. Süslemeleri de profesyonellere bırakmanız şarttır.

  1. Düğününe Gittiklerinizi Düğününüze Davet Etmelisiniz

Düğününüze gelen arkadaşlarınızı siz de davet etmek zorunda değilsiniz. Bunun asıl amacı taktığınız takıyı geri alabilmeniz için ailelerin yaptığı baskılardır. Anadolu kültüründe çok önemli olan bu konu, sevmediğiniz kişileri düğününüze çağırmanızı zorunlu kılmamalıdır.

  1. Organizasyon Firmasına İhtiyacınız Yok

Herkes pahalı olacağını düşündüğü için organizasyon fiyatları konusunda yüksek olduğu düşüncesini güderek, kendi organize etmeye çalışır. Oysa organizasyonla hem daha sorunsuz hem de daha ekonomik bir düğün planlayabilirsiniz.

  1. Düğün Pastası Ucuz Olabilir

Limonatanın yanına sadece sünger kek ve kremadan oluşan tatsız ve ucuz pastalar artık tarihe karıştı. Bunun yerine cupcakeler ya da daha fazla tercih edilecek olan içi dolu pastalar tercih ediliyor.

  1. Bıçak Kesmiyor, Kapı Açılmıyor

Bu da bir gelenek olmasına rağmen, oldukça can sıkıcı olabiliyor. Özellikle maddi açıdan sıkıntı olan çiftler için adeta bir mafya şeklinde ortaya çıkan para koparma timleri, itici bir hal alıyor.

  1. Plastik Pastayı Kesiyormuş gibi Yapmak

Plastik pastaları kesiyormuş gibi yapmak her düğünün klişelerinden biridir. Bu nedenle artı demode olan bu klişenin yerini gerçek pastalar alsa da, hala büyük bir kitle, pastayı keser gibi yapmaya devam ediyor.

  1. Yere Saçılan Paraları Toplamak için Orkestra ve Garsonlarla Yarışan Çocuklar

Bu klişenin her zaman geçerliliğini koruyacağı kesin olmakla birlikte, birçok kişi düğünde çocukları istemediği için, bu yarış da sadece düğün klişeleri olarak hatırlarda kaldı.

kategoriler:   Bütün Yazılar, düğün etkinlikleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com