2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Düğün Hediyelik ve İkramları

Düğün Hediyelik ve İkramları

Her çiftin kafasında bir düğün planı vardır. Ancak düğün konusunda hayal kuranlar genelde kadınlar olur. Bu nedenle mekan seçiminden ikramlara kadar birçok farklı konuda değişik alternatiflerin denenmesi gerekir.

Son yıllarda çok popüler olan kişiye özel kurabiye ve hediyelikler sayesinde her zaman en güzel ikramları yapmanız ve kalıcı bir hatıra olan düğün gününüzde konuklarınıza unutulmaz bir ikram yapmanız önemlidir. Sevdiğiniz renkle birlikte beyaz kullanarak ya da sadece beyaz rengi kullanarak birçok farklı kurabiye ya da butik sabun yaptırabilirsiniz.

Birçok kişinin ikram ve nikah şekeri olarak tercih ettiği butik kurabiyeler, tüm dünyada oldukça yaygın düğün ikramları arasındadır.

Kişiye Özel Düğün Pastası

Artık düğün pastasında maket kesme devri çoktan kapandı. Neden gerçek bir pasta kesmeyesiniz ki? Bunun için kendinize özel olarak yaptırabileceğiniz düğün pastanızla hem gözlere hem de damaklara hitap edebilirsiniz.

Bunun haricinde cupcakelerden yaptıracağınız bir pasta da olabilir ve eşinizle fotoğrafınızı ya da farklı bir aksesuarı ekleyerek bu ürünlerle ikramınızı tamamlayabilirsiniz. Düğün pastaları için bu işi özel olarak yapan ve sadece düğün pastası konusunda uzmanlaşmış olan kişiler var. Tek porsiyonluk ya da büyük bir pastanın dilimleri olarak farklı konseptte pasta ikram edebilirsiniz.

Kişiye Özel Kurabiye

Düğün, nişan ya da sünnet gibi günlerde özel kurabiye yaptırmak son yıllarda çok moda oldu. Siz de kişiye özel kurabiye yapan kişilere düğününüz için yüzlerce kurabiye yaptırabilirsiniz. Şeker hamuru ya da royal icing ile süslenen kurabiyeleri nikah şekeri olarak da kullanabilirsiniz.

Kokulu Taşlar

Kokulu taşlar oldukça popüler ve nikah şekeri olarak son yıllarda çok fazla tercih ediliyor. İkinizin çerçeveli bir fotoğrafını ya da düğün temalı kokulu taşlardan birkaç modeli seçerek, ekonomik bir hediyelik yapabilirsiniz. Özellikle 1 yıla kadar kalıcı olan bu mis kokuları koklayan konuklarınız her zaman düğününüzü hatırlayacaktır.

Hediyelik Sabunlar

Butik sabunlar mis gibi kokularıyla herkesi cezbederler. Bu nedenle siz de kalıcı bir hatıra bırakmak için çiçek ve düğün temalı butik sabunlar yaptırarak konuklarınıza gecenin sonunda ikram edebilirsiniz.

 

kategoriler:   Düğün fikirleri, Özel çalışmalar

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com