2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

dugunslayti.net düğün fikirleri-düğünde damada küçük notlar bırakın

Sabit

Düğününüz güzelleştirecek başka bir yazı ile karşınızdayız düğün fikirleri-düğünde damada küçük notlar bırakın  her ne kadar başlıkta Düğünde damada küçük notlar bırakın diye yazmış olsak da bu küçük notları Aile bireylerinizin her birine yazabilirsiniz.Galerimizde Gördüğünüz üzere mendilleri üzerine yazılmış aile bireylerine verilmiş küçük hediye mendiller görüyorsunuzdur. bu şekilde belki annenizin belki babanızın belki kardeşimizin sizin için ne kadar önemli olduğunu hayatımızdaki yerini anlatabilmek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Galerimiz deki gibi profesyonel bir şekilde Makine tarzı fabrikasyon yapmanıza gerek yok. Önemli olan anlam değil mi  zaten ?

Galerimiz deki bir çok çalışmada insanlar eline aldığı iğne ipliklerle bu çalışmaları yapmışlar önemli tarihleri , insanlara anlatmak istedikleri önemli kelimeleri iğne iplikle yazmışlar. isterseniz siz de iğne ipliklerle bu küçük notları yazabilir ya da güzel bir kalem kullanarak uzun metinler yazabilirsiniz.

Bu gibi yazıları damadın kendisinin fark edebileceği ilk başta göremeyeceği ama kolay bir şekilde de gözüne çarpabileceği yerlere yapıştırabilirsiniz.

Resimde olduğu gibi onun için önemli olan insanların küçük fotoğraflarını rustic  bir iğne tutturabilirsiniz. Bu şekilde senin için önemli olan benim için de çok önemli.  Önemli olan senin mutluluğundur.  Sen mutlu olursan bende mutlu olacağım manasına gelen küçük bir  not bırakabilirsiniz. Bu küçük notlar düğünümüzde hem güzel bir gizem katacak hem de bu güzel günümüzde insanların hiç unutamayacağı kalplerine ve beyinlerine  derinden kazanacak bir hatıra oluşturmuş olacaksınız.  Hiç bir zaman kaybolmayacak ve insanlar bu yazmış olduğunuz küçük notlara ömür boyu bakabilir o mutlu günlerimizi hatırlaya bilecekler.

 

 

Ayrıca sitemizin ana hizmeti olan profesyonel düğün slaytı  hizmetini   sitemizin ana sayfasındaki galeri kısmında bir çok örnek ile keşfedebilir, çok uygun bir fiyata misafirlerinizin  gözünü alamayacağı, düğünün büyük bir kısmını kapsayacak  Holywood filmi  tadında bir slayta sahip olabilirsiniz.   ana sayfa için tıkla.

küçük bir hatırlatma Sinem kobal ve Kenan İmirzalıoğlu için hazırladığımız düğün slaytımızı izlediniz mi ?  Sizde ana sayfamızı ziyaret ederek bu gibi bir düğün slaytı sahibi olabilirsiniz. ANASAYFA İÇİN TIKLA

düğün fikirleri-düğünde damada küçük notlar bırakın

kategoriler:   Bütün Yazılar, düğün etkinlikleri, Düğün fikirleri, Gelinlik güzellik ve aksesuar

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com