2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Düğün Davetli Listesi Nasıl Hazırlanır?

Düğün Davetli Listesi Nasıl Hazırlanır?

Düğün telaşı arasından en önemli konulardan biri olan davetli listesi hazırlama oldukça yorucu bir süreçtir.

Akıldan kaçan isimler, mekanın kaç kişilik olacağı ya da kimleri çağırmanız gerektiğini listelemek için önceden bir hazırlık yapmanız uygun olacaktır. Tabi bu kişilere ulaşabilmek de oldukça önemlidir. Her birinin adresine mi gideceksiniz, posta ile mi göndereceksiniz yoksa internette moda olan event oluşturup sanal bir davetiye mi yollayacaksınız buna karar vermeniz gerekmektedir.

Davetiyelerin ulaşım şekli nasıl olursa olsun, birkaç gününüzü ayırarak düğüne katılacak olan kesin kişi sayısını öğrenmeniz de oldukça önemlidir.

Sınırlı Sayıda Davetli için Nasıl Eleme Yapacaksınız?

Yemekli düğünler ya da küçük nikah ve kokteyller gibi durumlar söz konusu olduğunda, komşunuzun komşusunu da davet etmeniz gerekmez.

Bu nedenle daha yakın çevredeki kişiler ve aile üyelerinin davet edilmesi gerekir. Aile üyeleri ve çok yakın arkadaşlar kaç kişilik bir grup oluşturuyor, eşinizin davet edeceği kişi sayısı ne kadar bütün bunları hesaba katarak tutacağınız salonun kaç kişilik bir kapasiteye sahip olması gerektiğini netleştirebilirsiniz.

Düğün mekanları yaz ve kış ayları için değişebilir ve bu durumda bütçenizi etkileyebilir. Özellikle yaz aylarında fiyatların daha yüksek olacağını unutmamalısınız.

Davette Neler İkram Edilebilir?

Yemekli bir düğün için farklı fiyat alternatifleri içeren menüler söz konusu olacaktır. Ekonomik menülerin kullanılmasından ziyade, daha farklı ikramlar yaparak görsel olarak iyi bir etki yaratabilirsiniz.

Pasta, tuzlu kuru pastalar ve zeytinyağlı ikramlar gibi birçok farklı düğün yemeği seçenekleri arasından hafif bir menü seçimi yapabilirsiniz. Özellikle klasik düğün yemeği menüsü olan et ürünü ve çorba ikramları gibi bir seçenek pahalı olacaksa, daha ekonomik ve şık sunumlar yapabileceğiniz alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Çocuklu Davetliler

Çocuklu aileler ortalığı karıştırma ihtimali olan küçükler nedeniyle düğününüze katılamayabilir. Ancak bu durumu da küçüklere özel bir alan yaratarak halledebilirsiniz.

Çocuklara özel küçük bir alan ve ikramlar, eğlenceli aktiviteler yapacakları küçük çaplı bir eğlence düzenlemeniz ilginç düğün fikirleri arasında oldukça beğenilen bir uygulama olabilir.

kategoriler:   Düğün fikirleri

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com