2024' ün en iyi düğün fikirlerini derledik !!!

Menü

Büyük Beden Gelinler için Gelinlik Seçimi

Büyük Beden Gelinler için Gelinlik Seçimi

Gelinlik denildiğinde aklınıza kuğu gibi süzülen genç kızlar geliyor olabilir. Ancak uzun bir boyun, kum saati gibi bir vücut ve uzun boy dergilerdeki gelinliklerde olur.

Gerçek hayatta durum oldukça farklıdır ve kimi insan şişman, kimi insan kısa boylu olduğu için hayallerinin gelinliğini taşıyamayabilir. Bu yüzden acımasız gerçeklerle yüzleşerek, veremediğiniz kiloları dert etmek yerine, vücudunuzu en iyi şekilde toparlayacak bir korse ve kusurlarınızı kapatacak bir gelinlik modeli tercih etmeniz gerekir.

Uzun, kısa, şişman, zayıf ya da balıketi onlarca farklı vücut tipine sahip olan insan arasından şişman gruba girenler için gelinlik seçimini ele alıyoruz.

Prenses Modellerden Kaçının

İlk olarak kaçınmanız gereken gelinlik tipleri prenses model kabarık eteklerdir. Bu tür kıyafetler sizi adeta bir yarım dünya şekline sokacağından, kafanızdan bu çok rahatsız edici gelinlik modelini silmeniz  gerekecek.

Çünkü şişmanlar için gelinlik seçimi  kesinlikle A kesim, çok kabarık olmayan ya da balık etek gelinlik modelleri olmalıdır. Tabi marjinaller için kısa elbiseler de olabilir. Kabarık olan her zaman negatif olacağı için bu seçeneği elemeniz gerekecektir.

 

küçük bir hatırlatma Sinem kobal ve Kenan İmirzalıoğlu için hazırladığımız düğün slaytımızı izlediniz mi ?
Sizde anasayfamızı ziyaret ederek bu gibi YÜZLERCE FARKLI  düğün slaytını izleyip bir tane sipariş verebilirsiniz.  ANASAYFA İÇİN TIKLA

 

Deniz Kızı Kesiminden Uzak Durun

Bir bayram şekeri gibi görünmek istemiyorsanız deniz kızı etekli gelinlik modellerinden uzak durmanız gerekecektir.

Kalçaları büyük olanlar için bu modeller kesinlikle iyi bir seçim değil. Ayrıca zayıf bile olsanız büyük bir kalçanız varsa, Kim Kardasian örneğini inceleyerek hemen bu fikirden vazgeçebilirsiniz.

Neredeniz İnceyse Orayı Vurgulayın

Beliniz ince basenleriniz genişse, genişleyen yerden itibaren bolluk verebilirsiniz. Kesinlikle kendi üzerinize uygun gelinlikler diktirin.

Hazır gelinlik almak biraz sakıncalıdır ve bu yüzden özel sipariş vererek, kilo vermenizi gerektirmeyecek bir seçim yapın. Kollarınız kalınsa, yarım kollar tercih etmekten kaçının.

Çok Dar Giyinmeyin

Dar ve elbise şeklinde gelinlik giyinmekten kaçınmanız gerekecektir. Kusurlarınızı ortaya çıkarmak yerine örtmeyi tercih edebilirsiniz. Ama bunu yaparken hareketli modeller tercih ederek, kalın kollarınızdaki fışkırmaların görünmesini önleyebilirsiniz.

A kesim modeller, pelerinli gelinlik seçenekleri, straplez ve omuz detaylı gelinlikler kilolu bayanlar için ideal gelinlik modelleri arasındadır.

kategoriler:   Bütün Yazılar, Gelinlik güzellik ve aksesuar

Yorumlar

Üzgünüm bu konu için yorumlama kapalı !!!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com